Φωτιεσ Κορινθοσ : Kexries Mainetai H Fwtia Sthn Korin8o Sygklonizoyn Oi Dhlwseis Twn Katoikwn Znews : Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στο νησί.. Ο φαρμακευτικός σύλλογος κορινθίας εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς καθώς και την πλήρη συμπαράστασή του στους πυροπαθείς. Ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα και τον κόσμο. 09:03 τοπικα, φωτορεπορτάζ νίκος γλέζος σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 2 πυρκαιές που έχουν ξεσπάσει στο λουτράκι. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.

09:03 τοπικα, φωτορεπορτάζ νίκος γλέζος σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 2 πυρκαιές που έχουν ξεσπάσει στο λουτράκι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Οι φωτογραφίες που παραχώρησε αναγνώστης στο cnn greece και μπορείτε να δείτε πιο κάτω στην gallery, είναι συγκλονιστικές. Παράλληλα, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις. Τ' αη γιαννιου οι φωτιεσ !!!!

Korin8os Fwtia Se Ntalika Stoys Agioys 8eodwroys Fwto Anagnwsth
Korin8os Fwtia Se Ntalika Stoys Agioys 8eodwroys Fwto Anagnwsth from media.enikos.gr
Το διασωστικο σωμα πηγασοσ πηρε μεροσ στην κατασβεση πυρκαγιασ στον αγιο αθανασιο αθικιων στισ 12/6/2010 Τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα επιχειρούν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή νέα αλμυρή (κορινθία), προκειμένου να θέσουν μαζί με επίγειες δυνάμεις υπό έλεγχο τη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε χθες το… Ειδήσεις για τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Τ' αη γιαννιου οι φωτιεσ !!!! Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 705. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Εξέγερση μεταναστών με φωτιές και πετροπόλεμο

Εξέγερση μεταναστών με φωτιές και πετροπόλεμο

Απόκοσμα πλάνα, βγαλμένα από το blade runner. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου. Επιτροπή την οποία όρισε η περιφέρεια πελοποννήσου αρχίζει ήδη την καταγραφή στην ανατολική κορινθία των ζημιών που προκάλεσε η πυρκαγιά, σε κάθε επίπεδο, τόσο για την αποζημίωση ιδιωτών, όσο και γ… Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή αθίκια κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) στην κόρινθο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν. Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές & τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υπηρεσιών. 09:03 τοπικα, φωτορεπορτάζ νίκος γλέζος σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 2 πυρκαιές που έχουν ξεσπάσει στο λουτράκι. Ειδήσεις, νέα και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από το news 24/7. Επί τόπου επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Με 9 πυροσβεστικά οχήματα 18 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα αλλά και τα δύο αεροσκάφη pzl από τη λαμία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η μάχη των αρχών για να περιορίσουν τις φλόγες στα όρια της φθιώτιδας με την βοιωτία κοντά στο νέο κόκκινο όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις. Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στο νησί. Στις φλόγες για δεύτερη μέρα βρίσκεται η κορινθία, με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την τετάρτη το βράδυ στον σχίνο να μαίνεται. Το διασωστικο σωμα πηγασοσ πηρε μεροσ στην κατασβεση πυρκαγιασ στον αγιο αθανασιο αθικιων στισ 12/6/2010

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) στην κόρινθο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν. Οι φωτογραφίες που παραχώρησε αναγνώστης στο cnn greece και μπορείτε να δείτε πιο κάτω στην gallery, είναι συγκλονιστικές. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα και τον κόσμο.

Fwtia Twra Se Egkataleleimmeno Ergostasio Sth Korin8o
Fwtia Twra Se Egkataleleimmeno Ergostasio Sth Korin8o from www.ieidiseis.gr
Σε δύο μέτωπα επικεντρώνεται η κατάσβεση από τα εναέρια μέσα. Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στο νησί. Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές & τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υπηρεσιών. Μετά από απόφαση του δ.σ. Δασική έκταση καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή ελληνικό, στο ξυλόκαστρο, κορινθίας. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή αθίκια κορινθίας. 09:03 τοπικα, φωτορεπορτάζ νίκος γλέζος σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 2 πυρκαιές που έχουν ξεσπάσει στο λουτράκι. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ.

Επί τόπου επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Στις φλόγες για δεύτερη μέρα βρίσκεται η κορινθία, με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την τετάρτη το βράδυ στον σχίνο να μαίνεται. Ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι συμβαίνει τώρα στην ελλάδα και τον κόσμο. Ο θανασης καλοπισης αξίζει τα συγχαρητήρια και τη στήριξη όλων μας γιατί κρατάει ζωντανή τη μνήμη και τις συνήθειες χρόνων. Επί τόπου επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Στο σεχι στην τρίπολη αναβιώνει το έθιμο κάθε χρόνο χάρη στους ανθρώπους που αγαπούν την παραδοση και τα εθιμα μας !!! 09:03 τοπικα, φωτορεπορτάζ νίκος γλέζος σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 2 πυρκαιές που έχουν ξεσπάσει στο λουτράκι. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Ένα πέπλο σκόνης που έχει μετατρέψει τα πάντα σε. Σε δύο μέτωπα επικεντρώνεται η κατάσβεση από τα εναέρια μέσα. Μετά από απόφαση του δ.σ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο χιλιομόδι κορινθίας, το μεσημέρι του σαββάτου 3 απριλίου. Τ' αη γιαννιου οι φωτιεσ !!!! Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος εννέα οχήματα με 30 πυροσβέστες και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Ειδήσεις για τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη. 09:03 τοπικα, φωτορεπορτάζ νίκος γλέζος σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 2 πυρκαιές που έχουν ξεσπάσει στο λουτράκι.

Pnigetai Stoys Kapnoys H Korin8os Binteo Drone Apo Th Fwtia Sto Ergostasio
Pnigetai Stoys Kapnoys H Korin8os Binteo Drone Apo Th Fwtia Sto Ergostasio from media.lawandorder.gr
Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές & τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υπηρεσιών. Παράλληλα, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ. Με 9 πυροσβεστικά οχήματα 18 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα αλλά και τα δύο αεροσκάφη pzl από τη λαμία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η μάχη των αρχών για να περιορίσουν τις φλόγες στα όρια της φθιώτιδας με την βοιωτία κοντά στο νέο κόκκινο όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις. Φωτιές που δεν έχει ξαναβιώσει στο παρελθόν πλήττουν την καλιφόρνια.

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.

Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 705. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Τ' αη γιαννιου οι φωτιεσ !!!! Ο φαρμακευτικός σύλλογος κορινθίας εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς καθώς και την πλήρη συμπαράστασή του στους πυροπαθείς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος εννέα οχήματα με 30 πυροσβέστες και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Εικόνα ύφεσης έπειτα από 7 περίπου ώρες παρουσιάζει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο χωριό κατάβαση της χίου, με τις δυνάμεις της. Τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα επιχειρούν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή νέα αλμυρή (κορινθία), προκειμένου να θέσουν μαζί με επίγειες δυνάμεις υπό έλεγχο τη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε χθες το… Ειδήσεις για τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές. Σε δύο μέτωπα επικεντρώνεται η κατάσβεση από τα εναέρια μέσα. Επί τόπου επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Στο σεχι στην τρίπολη αναβιώνει το έθιμο κάθε χρόνο χάρη στους ανθρώπους που αγαπούν την παραδοση και τα εθιμα μας !!!